Vi vill gärna se oss som ” hela familjens tandläkare” och bemödar oss om att få både de yngsta och äldsta att trivas.
Som 4-barns mamma vet jag hur svårt det är att få tiden att räcka till. Detta har tänkts igenom på jobbet och vi erbjuder gärna hela familjen att komma samtidigt. Det brukar förenkla att ”klara av” familjens tandläkarbesök vid ett och samma tillfälle. Dessutom brukar de yngsta känna sig lite tryggare när syskon, föräldrar och mor-/far- föräldrar finns med.

Vi kallar alla ”våra” barn årligen (INTE bara vartannat år) då jag anser att det hinner hända så mycket i deras munnar att flera års intervall mellan besöken känns på tok för länge!

Vi försöker vara lyhörda för våra patienters önskemål och behov. Många är tandvårdsrädda och detta försöker vi bemöta med t ex extra tid för att den patienten skall känna sig trygg, få ”prata av sig”, bedövningar verkligen ska hinna ta ordentligt osv. Brukar också vara bättre för tandvårdsrädda att få morgontider hos oss då de annars ofta går och gruvar sig för besöket hela dagen…
Patienter med vissa sjukdomar, t ex reumatiker, kan behöva få tider på eftermiddagen då de har ”varit igång” lite och har lättare att röra sig än tidigt på morgonen.

Vi har ett nära samarbete med våra tandhygienister som är fenomenala på att sköta våra tandlossningspatienter samt ge en allmän ”städning” i munnen vid behov. Visst känns det skönt med en ren mun, friskt tandkött och att ha fått bort missfärgningar av t ex kaffe, te, snus, rökning mm mm? Detta klarar våra tandhygienister suveränt!

Vi kallar våra patienter efter överenskommet intervall och försöker då att ta hänsyn till önskemål om speciella dagar eller tider.

Vi har inga särskilda telefontider utan det går att ringa oss när som helst under våra öppettider. F ö kan vi nås via mail.